Hamoir

By

Diener & Diener Architekten

Hamoirlaan 12, 1180 Brussel

“Kies voor de unieke charme van grote luxeappartementen, gelegen langs één van de mooiste lanen van Brussel, te midden van een privépark.”

MEER DAN EEN HECTARE RUST EN COMFORT

– Kwaliteitsappartementen van 110 tot 280 m²

– Mooie privétuin of ruim terras

– Voor een zorgeloze levensstijl

– Beveiligde omgeving

Parc du Hamoir is gelegen langs de Hamoirlaan, één van de mooiste buurten van Brussel, dichtbij Ter Kamerenbos en de Louisalaan. De appartementen werden ontworpen door het befaamde Zwitserse architectenbureau Diener & Diener, en stralen een unieke en prestigieuze elegantie uit die nauw samenhangt met de sfeer van het omliggende park. Dankzij een zeer ruim en groen terras, of een prachtige, met hagen omzoomde tuin, heeft elk appartement de charme van een echt penthouse.

Het meer dan anderhalve hectare grote park werd hertekend door de gerenommeerde landschapsarchitect Günther Vogt. De groene ruimte omsluiert de appartementen met haar hoge bomen en rustgevende waterpartijen. De bewoners genieten van de grootste rust op een volledig afgesloten en professioneel beveiligde site, en dit op slechts vijf minuten van de winkels en de belangrijkste vervoersmogelijkheden.